Ketä perustuslaki ja ihmisoikeudet suojaavat?

Perjantai 27.5.2016 klo 7.41


Hyvinkään Tervamäentiellä on torstaina 26.5.2016 kiertänyt poliisi kyselemässä ja kertomassa havainnoista metsässä leiriytymisestä Tervamäentien vastaanottokeskuksen lähimetsissä. Poliisi on pyytänyt ilmoittamaan hätäkeskukseen havainnoista. Epäilyksenä on että kyseessä on kielteisen turvapaikan saaneita henkilöitä.

Jaahas. Meillä on unelma. Olen siellä metsissä ulkoillut koirien kanssa mutta jätänpä senkin jatkossa väliin. Tätäkö me halusimme Suomeen ja Hyvinkäälle? Paljonko meidän yhteiskuntamme pitää muuttua ennen kuin eräät heräävät unelmastaan ja tulevat tekemään Perussuomalaisten kanssa niitä todellisia kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan.

Olen perustuslakivaliokunnan jäsenenä täysin väsynyt siihen, että yrität muuttaa mitä vaan pykälää maahanmuutossa niin johan on perustuslaki, ihmisoikeussopimukset ja ties mitkä esteenä. Mutta kun suomalaiselta vanhukselta, lapsiperheeltä tai muulta viedään niin kyllä ne joustaa talouden vuoksi. Ei tunnu tulevan silloin raja vastaan. Sanat loppuu suomalaisten puolesta, vaikka parhaani yritän puhua tolkkua ja kertoa myös suomalaisen oikeuksista, niin ei auta hurmoksessa eläviä.

 Lisäys 27.5.2016 klo 17.20

Minulle tuli viestiä paikalliselta kokoomuksen edustajalta facebook-sivuilleni, että tällaista tehtävää ei löydy Hyvinkään poliisilta eiliseltä. Soitin poliisille ja he sanoivat, ettei tehtävää löydy, mutta voi olla, ettei sitä ole erilliseksi tehtäväksi merkitty sillä Tervamäessä ajellaan poliisin toimesta päivittäin. Alkoi näyttämään siltä, että mikä tässä mättää. Onko paikalla käyneet valepukuiset poliisit vai mistä on kyse. Henkilö, jolta tiedot sain antoi minulle lisää yksityiskohtia ja paikalla käyneen poliisin nimen. Tehtävä löytyikin lopulta kun asia tarkistettiin. Tehtävä oli tullut paikalliselle poliisille toista kautta ja merkitty eri nimellä. Soitin Aamupostin toimittajalle joka oli jutun perään kysellyt, että nyt se tehtävä löytyi ja lisätiedot asiasta saa poliisilta. Toimittaja oli ehtinyt juttunsa jo Aamupostiin kirjoittaa. Saa nähdä mitä huomisessa lehdessä lukee.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini