Porin SuomiAreena keskiviikkona 13.7.2016

Tiistai 12.7.2016 klo 15.05


Porin SuomiAreenalla on huomenna Perussuomalaisten puoluepäivä. Tule juttelemaan Kansalaistorin Puolueteltalle klo 10-11 ja seuraamaan EU:n tulevaisuutta käsittelevää keskustelua Raatihuoneen Purjelavalle klo 11.45-13.

EU keskustelussa juontajana ulkoministeri Timo Soini ja kansanedustajat Ari Jalonen, Leena Meri, Simon Elo ja Toimi Kankaanniemi sekä puolustusministeri Jussi Niinistö.

Leena Meri lisäksi mukana Suomen Kuvalehden leikkimielisessä kisassa hallitus vastaan oppositio klo 17-18.15 Puuvillan kauppakeskuksessa.

Kaikki Poriin!


Kommentit

13.7.2016 7.27  irma

Mitä ihmeen kohua taas kerran, niinhän se on 'jos Suomessa on paha olla....' kommentista aivan päivänselvää, aina voi muuttaa pois: Oksettaa kaikenlainen hyysäyshomma.

Somalimies käänsi selkänsä mulle kun bussipysäkillä yritin lapselle jutella, ukko kysyi olenko suomalainen ja sitten käänsikin selkänsä otti pienen tytön syliinsä. somalinainen työnsi rattaat varpailleni ratikassa kun en kuuliainen hyysäri ollutkaan ja kumartaen antanut paikkaani ja jos katseet ja papatus voisi tappaa olisin jo siihen kuollut

Näitä voisi kertoa vaikka miten, miksi ei puhuta tällaisista tapauksista. Ai niin kaikkihan on rasismia -


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini