Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

jessica.vahtera@eduskunta.fi

p. 050 476 9019 (Jessica)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:559167 kpl

Kuntavaalit 2021

Olen hyvinkääläinen ihmisläheinen ja avoin 53-vuotias kansanedustaja. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Hyvinkäällä olen ollut valtuutettuna vuodesta 2013 saakka ja toiminut useissa luottamustehtävissä, kuten kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana sekä henkilöstöjaoston varapuheenjohtajana.

Olen rohkea, kokenut ja jämäkkä päättäjä. Uskallan sanoa mielipiteeni ja seistä niiden takana, vaikka se ei aina kaikkia miellyttäisi. Olen luonteeltani sosiaalinen ja helposti lähestyttävä sekä pidän keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa.

Koulutukseltani olen juristi ja varatuomari.

Kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa olen ollut vuodesta 2013 lähtien ja kansanedustajana vuodesta 2015. Eduskuntatyö ja kuntapolitiikka tukevat toisiaan ja koen siitä olevan paljon hyötyä molemmissa tehtävissä.

Eduskunnassa olen ollut monessa mukana. Olen toisen kauden edustaja ja toiminut myös eduskuntaryhmän puheenjohtajana ja monissa eri valiokunnissa vaikuttamassa perussuomalaisen politiikan puolesta. Tällä hetkellä olen lakivaliokunnan puheenjohtaja.

Olen työskennellyt monipuolisesti lakimiestehtävissä niin valtion viroissa kuin yksityisellä puolella sekä toiminut myös yksityisyrittäjänä.

Perussuomalaiset valitsin puolueekseni, sillä perussuomalaiset on mielestäni tuonut aidon keskustelun politiikkaan. Asioista pitää uskaltaa puhua niiden oikeilla nimillä. Erilaiset mielipiteet eivät tarkoita riitaa ihmisten välillä. Ajatustenvaihto rakentaa maailmaa - asioista saa ja pitää puhua.

Lakimieskoulutukseni ja -kokemukseni vuoksi minulla on tietoa ja taitoa ottaa asioista selvää. Minua ei pysty helposti hämmentämään sanomalla: "Näin nämä asiat on täällä ollut tapana päättää".

Olen luonteeltani vahva ja oikeudenmukainen sekä uskallan seistä sanojeni takana puolustaessani perussuomalaisia arvoja.

Vapaa-aikaani vietän koirieni kanssa ulkoillen sekä hevosharrastuksen parissa.

Voit seurata minua netissä osoitteessa leenameri.fi ja facebookissa. Liity mukaan keskusteluun!