Videoita

Sensuroimaton Päivärinta -keskusteluohjelma 10.5.2017 http://www.iltalehti.fi/politiikka/201705102200130556_pi.shtml

Ylen aamu-tv, Puoluepäivä 23.3.2017 http://areena.yle.fi/1-4078993

Huomenta Suomi, 7.3.2017 http://www.katsomo.fi/#!/jakso/731760

Yle, A-studio 6.3.2017 http://areena.yle.fi/1-3778011?autoplay=true

Katso lyhyt henkilöhaastattelu https://www.youtube.com/watch?v=ne12jfGnRgc

Henkilöhaastattelu AlfaTv 9.2.2016. https://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mid=C4A998CB

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä leena.meri@eduskunta.fi tai eduskunta-avustajani erkki.saarinen@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

p. 050 414 7585 (Erkki)

twiittaa: @leena_ps


Leena Meri eduskuntaan

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:277467 kpl

Kuka minä olen

Olen hyvinkääläinen ihmisläheinen ja avoin 50-vuotias nainen. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Olen työskennellyt niin valtion viroissa kuin yksityiselläkin puolella sekä harjoittanut myös lakimiestoimintaa yksityisyrittäjänä. Ennen kansanedustajan tehtävää työskentelin 8 vuotta maistraatin palveluksessa Hyvinkäällä henkikirjoittajana. Tehtäviini kuuluivat holhoustoimen edunvalvonta-asiat sekä julkisen notaarin ja kaupanvahvistajan tehtävät. Useita kymmeniä uusimaalaisia pareja olen myös siviilivihkijänä vuosien varrella vihkinyt.

leena_ja_elsa_web.jpgPerheeseeni kuuluvat aviomieheni lisäksi Romaniasta kadulta kodittomana löydetyt nuoret koirat Jolana ja Enrik, jotka on pelastettu pahamaineiselta koiratarhalta. Molemmat tulivat perheeseeni suomalaisen pelastetaan koirat ry:n kautta.

Rakastan luonnossa olemista ja siksi virtin muutamia vuosia sitten nuoruuden harrastukseni, eli hevosharrastuksen, työn vastapainoksi. Vietän aikaa pienellä suomenhevostallilla hommia tehden ja ratsastaen aina kun aika vain sallii. Rakkaat suomenhevoseni ovat Aaro ja Keisari Aukustus, jotka osallistuvat myös sosiaaliseen hevosterapiaan ihmisten apuna heidän kuntotuksensa apuna.
44500723_293696404575613_1367902716763832320_n.jpg

Voisi sanoa, että harrastukseni on myös yhteiskunnallisista asioista puhuminen ja asioiden seuraaminen. Poliitikassa mukana olevana voin keskustelun lisäksi vaikuttaa meidän kaikkien asioihin.

Uskallan ottaa esille vaikeitakin asioita ja keskustella niistä kuitenkin rakentavasti. Mielestäni omien mielipiteiden ja ajatusten takana tulee uskaltaa seistä. Päätöksenteossa tulee ajaa yhteisiä etuja ja asiat tulee hoitaa niin, että ne viedään asiantuntevasti ja johdonmukaisesti eteenpäin ja ratkaistaan. Päätöksenteossa tulee mielestäni kuulla kansalaisia ja erityisesti enemmistön näkemyksiä nykyistä enemmän.Viime vuosina on tullut tunne että suomalaisten enemmistön asioiden ajaminen on jäänyt taka-alalle.

Ennen politiikkaan siirtymistä ajattelin pitkään, että pitäisikö minunkin lähteä mukaan vaikuttamaan siihen,
miten asioita hoidetaan. Siihen saakka ystävät, lähipiiri ja työtoverit olivat olleet keskustelukumppaneitani ja rikastuttaneet minua omilla ajatuksillaan. Sydämellinen kiitos siitä heille.

Perussuomalaiset valitsin puolueekseni, sillä Perussuomalaiset ovat mielestäni tuoneet keskustelunvapauden aidosti Suomeen. Erilaiset mielipiteet eivät tarkoita riitaa ihmisten välillä. Ajatustenvaihto rakentaa maailmaa –asioista saa ja pitää puhua. Toki hyvän maun rajoissa. Kenenkään vakaumusta, henkilöä tai ajatuksia ei saa tahallisesti väheksyä tai loukata. Jokaista tulee kunnioittaa.

Lakimieskoulutukseni ja -kokemukseni vuoksi minulla on tietoa ja taitoa ottaa asioista selvää.
Minua ei pysty helposti hämmentämään sanomalla: ”Näin nämä asiat on täällä ollut tapana päättää”.

Suomi tarvitsee nyt vahvoja ja osaavia päättäjiä, jotka ajavat suomalaisten etuja. Yrittäjyyttä ja työllistymistä tulee tukea kaikin tavoin. Ihmisiä ei pidä unohtaa: eläkeläiset, perheet ja nuoret ovat voimavaramme.

Olen luonteeltani vahva ja uskallan seistä sanojeni takana puolustaessani perussuomalaisia arvoja.Haluan nyt toden teolla vaikuttaa asioihin. Sinä taas voit halutessasi vaikuttaa minun kauttani.

Omat juureni ovat pääkaupunkiseudulla. Olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Helsingissä.  Myöhemmin asuin Vantaalla ja Espoossa ja lopulta päädyin mieheni kanssa töiden perässä Hyvinkäälle. Vanhempieni sukujuuret ovat isän puolelta Karkkilassa ja Vihdissä sekä äitini puolelta Porvoon kupeessa Askolassa. Vapaa-aikaani vietän nykyisen Lohjan (entisen Nummi-Pusulan) alueella mökkeillen. 

Kiitos sinulle esittelyni lukemisesta. Ja tulehan vetäisemään hihasta ja juttelemaan ajatuksistasi,
jos kaupungilla satut minut näkemään. Voit myös laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@eduskunta.fi.

-Leena-