Perussuomalaisten puolueneuvosto 11.6.2016 Lahdessa

Maanantai 13.6.2016 klo 9.42


Perussuomalaiset kokoontuivat viikonloppuna Lahdessa tekemään yhdessä tulevaa kuntavaaliohjelmaa. Puheita pidettiin ja vilkas keskustelu kävi jäsenistön kesken.

Puheenjohtaja Soini piti linjapuheen, jossa hän osuvasti kertoi vastaanasettumisen ajan olevan nyt. Soini:

"Hyvät sisaret ja veljet,

Vastaan asettumisen aika on nyt. Mitä sillä tarkoitan? Perussuomalaiset on kunniallinen, suomalainen puolue. Olemme ankaran hyökkäyksen kohteena milloin milläkin paikkansa pitämättömällä perusteella. Kaksi suurta vaalivoittoamme ja asemamme hallituksessa on yksinkertaisesti tässä maassa monelle liikaa. Maassamme on tahoja, jotka eivät ole toipuneet vaalituloksesta, saati hyväksyneet sitä.

Meidän pitää puolustaa itseämme. Me emme alistu leimattavaksi, halveksittaviksi, On iskettävä vastaan. Sanan säilällä, demokratian keinoin. Me emme kannata kansan kahtiajakoa, mutta emme suostu jaettavaksi, saati jakojäännökseksi. Me olemme kunniallisia suomalaisia ihmisiä. Asetumme vääryyttä vastaan, puolustamme itseämme, äänestäjiämme ja asiaamme. Siksi – vastaanasettumisen aika on nyt ja tämän vuoksi asetumme valhetta vastaan." (Soinin koko puhe)

Antero Mertaranta toimi tilaisuuden haastattelijana kun ministereitä ja kansanedustajia haastateltiin (ohessa kaikki katsottavissa) .

Haastattelu Leena Meri 11.6.2016

Leena_Mervi_077.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini