Vihreiden tavoitteet katastrofaalisia Suomen taloudelle ja huoltovarmuudelle

Maanantai 28.5.2018 - Leena Meri


Vihreiden poliittinen tavoiteohjelma on tarkoitus hyväksyä kesäkuun puoluekokouksessa. Vihreiden linjaukset ovat karua luettavaa. Suomi kiinni ja rajat auki? Onko tarkoitus, että ruoka ostetaan ulkomailta ja myös ulkomailta tulee tänne uusi kansa? Rahat taitavat tulla sitten pankkiautomaatista?

Vihreiden ohjelman tavoitteita ovat muun muassa 15-vuotiaiden äänioikeus, maataloustukien uusiminen, jossa yleisten tukien sijaan maksettaisiin tilojen tuottamista ekosysteemipalveluista. Lisäksi ehdotetaan pakolaiskiintiön moninkertaistamista ja parempien laillisten maahantuloväylien luomista.

Suomalainen maatalous voikin sitten sanoa, että lappu luukulle. Perussuomalaisille Suomen maatalous on myös tärkeä huoltovarmuusasia, josta tulee huolehtia.

Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat työllistyneet huonosti vuosien kotoutumisohjelmien jälkeenkin. On aivan varmaa, että jos pakolaisia otetaan moninkertainen määrä, kasvavat Suomen velka ja monet ongelmat lisääntyvät. On tutkittu fakta, että pakolaiset ja turvapaikanhakijat eivät paranna huoltosuhdetta vaan taloudellisesti heikentävät sitä. Tätäkö vihreät haluavat?

Ja sitten vielä alaikäisille pitäisi antaa äänioikeus. Kaikella kunnioituksella nuoria kohtaan, niin oletan, että ideana olisi saada nuorten alaikäisten kaupunkilaisten ääniä vihreille maailman pelastamisen teemalla.  Maailma ei noilla toimenpiteillä pelastu, mutta Suomen talous kyllä kaatuu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini