PerusNaiset ympäristön asialla - osallistu sinäkin perusEkoteko -kampanjaan!

Tiistai 5.6.2018 klo 9.31


Suomalainen luonto ja luonnonvarat ovat kansallisaarteitamme, joiden arvo on mittaamaton.

Siksi Perussuomalaiset Naiset lanseeraa Maailman Ympäristöpäivänä 5.6. #perusEkoteko –kampanjan ja haastaa jokaisen suomalaisen yksilön ja yhteisön mukaan huolehtimaan luonnostamme.

Luonnon ja sen antimien kestävä hyödyntäminen yhteiskuntamme hyvinvoinnin edistämiseksi on koko maamme etu. Tässä hyödyntämisessä on keskeistä, että elinkeinoelämän ja ympäristönsuojelun tavoitteet yhteensovitetaan vastuullisesti. Luonnonvarojemme ympäristöllinen ja taloudellinen arvo kasvaa globaalissa maailmassa, joten niistä on pidettävä yhdessä hyvää huolta. 

PerusNaiset korostavat myös lähiluonnon merkitystä jokaisen suomalaisen hyvinvointiin. Tutkimusten mukaan jo pieni hetki luonnossa vähentää stressiä ja antaa voimia arkeen. Meidän onkin yhdessä pidettävä huolta luonnosta, jotta luonto voisi huolehtia meistä! 

Jokainen meistä voi kantaa myös oman arkisen kortensa kekoon ympäristön puolesta ostamalla kotimaista lähiruokaa, kierrättämällä ja pitämällä lähiluontonsa puhtaana. 

PerusNaiset tempaisevat kansainvälisen ympäristöpäivän kunniaksi ja haastavat jokaisen suomalaisen perusEkotekoihin. Liiku luonnossa, järjestä roskankeräystalkoot tai ilmoita vaikka epäkohdista sosiaalisessa mediassa hashtagilla #perusEkoteko.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini