Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

jessica.vahtera@eduskunta.fi

p. 050 476 9019 (Jessica)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:454238 kpl

Kokoomuksen ja Keskustan kansanedustajat puolustavat tulevia eläkkeitään, Perussuomalaisten Leena Meri: Paljonko se teidän pieni eläke on, jolla joudutte toimeen tulemaan?

Keskiviikko 6.3.2019


Lehdistötiedote 5.3.2019

Kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) sekä Pertti Salolainen (kok.) yllättivät tänään eduskunnan täysistunnossa, kun he esittivät niin sanotun kansanedustajien sopeutumisrahauudistuksen pöydällepanoa.

 Heidän mukaansa eläkkeelle jäävien kansanedustajien tasapuolinen kohtelu pitäisi käsitellä uudelleen perustuslakivaliokunnassa. Perussuomalaisten kansanedustajat hämmästelevät asiaa ja epäilevät, että Anttilalla ja Salolaisella on oma lehmä ojassa.

 – Kysyin täysitunnossa, että paljonko se “pieni” ja epätasapuolinen eläke euromääräisesti sitten on, mutta suoraa vastausta ei tullut, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri ihmettelee.

 Keskustan ja kokoomuksen vanhemmat kansanedustajat ryhtyivät kapinaan eläkkeidensä puolesta ja jättivät kansanedustajien eläke-uudistuksen pöydälle. He vetosivat perustuslainmukaisuuteen, vaikka perustuslakivaliokunta on jo käsitellyt asian, Meri toteaa.

Lue lisää Iltalehdestä


Kommentit

6.3.2019 22:13  Jukka Ylätalo

Yli 37 v. töissä valtiolla (Posti, Itella) Erotettiin taloudellisten ja tuotannollisten syiden takia 54-vuotiaana. Tein valtiolle (ELY-keskus) parivuotta töitä osin työkokeilussa työttömyyskorvausrahalla.
Eläke nyt 1400 netto.
6 poikaa 1 tyttö ja 4 lastenlasta.

Jotenkin suhteetonta että 8 v jälkeen kansanedustajat saavat täyden eläkkeen ja muut sopeutusjutut taksimatkoineen? Ne keillä on kovimmat tulot on parhaat muutkin edut!

ps. Pystytin tänään läheisesi kanssa vaalimainoksen Karkkilaan ;)

19.3.2019 19:11  Leena Meri

Kansanedustajien iänikuinen eläke jää onneksi historiaan lakimuutoksen vuoksi. Ymmärrän kyllä pointtisi.Kiitos avusta mainoksen kanssa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini