Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

topi.anttila@eduskunta.fi

p. 050 401 8107 (Topi)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:701110 kpl

Leena Meri: Haen perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajaksi

Keskiviikko 30.6.2021 klo 8:08 - Tiedote julkaistu 30.6.


Perussuomalaisten puoluekokous Seinäjoella lähenee. Olen ehdolla puolueen 1. varapuheenjohtajaksi.

Olen kokenut, rohkea ja jämäkkä. Seison jalat tukevasti maassa, vaikka ympärillä olisi minkälainen myrsky tahansa. Minuun voi luottaa, että annan parhaan osaamiseni ja kokemukseni puolueelle jokaisessa tilanteessa - aina puheenjohtajasta jokaiseen kentän ahertajaan.

Olen toisen kauden kansanedustaja ja ollut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 2012 alkaen. Olen toiminut eduskuntaryhmän johtajana ja nyt lakivaliokunnan puheenjohtajana sekä pitkällä lakimiesurallani johtotehtävissä ja yksityisyrittäjänä. Olen tottunut haasteiden ratkaisemiseen, vastuunkantamiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan.

Puheenjohtajistolta odotetaan viisautta, rohkeutta ja myös herkkää korvaa kentän ajatuksille. En pelkää haasteita oli kyseessä poliittinen vastustaja tai kentän ongelmatilanne. Kenttää tuetaan ja ongelmat ratkaistaan naamatusten saman pöydän ääressä. Puhetta – kiivastakaan sellaista - ei tule pelätä, vaan lähteä yhdessä miettimään ratkaisua itse asiaan.

Ainoa järjen ääni Suomessa on perussuomalaiset, jonka ajatuksia haluan puolustaa yhdessä puheenjohtajan, kentän ja jokaisen suomalaisen kanssa - tähtäimenä on olla mukana viemässä perussuomalaiset Suomen suurimmaksi puolueeksi ja pääministeripuolueeksi.

Otamme Suomen takaisin Brysselin ikeestä ja vihervasemmiston suomalaisia kurjistavalta politiikalta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini