Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

jessica.vahtera@eduskunta.fi

p. 050 476 9019 (Jessica)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:612317 kpl

Perussuomalaisten puoluekokous 14.-15.8.2021 Seinäjoella

Torstai 5.8.2021 klo 22:21 - Leena Meri


Hyvät Perussuomalaiset.

Olen ehdolla puolueen 1. varapuheenjohtajaksi. 

Minulle olisi kunnia saada edustaa ja kehittää puoluetta puheenjohtajistossa yhdessä teidän kanssanne.

Pitkällä lakimiesurallani olen työskennellyt tuomioistuimissa, valtionhallinnossa johtotehtävissä ja yksityisyrittäjänä. Tehtävissäni olen nähnyt koko elämän kirjon ja tottunut haasteiden ratkaisemiseen, vastuunkantamiseen sekä suunnitelmalliseen toimintaan.

Puoluekokouksen 2017 jälkeen sain eduskuntaryhmän puheenjohtajana olla mukana näyttämässä muille puolueille ja medialle, että me valitsemme johtajamme itse – emme kysy lupaa ajaa niitä asioita, joita me haluamme. Olin vastuussa eduskuntaryhmän toiminnasta ja ohjelmista, kuten ryhmän vaihtoehtobudjeteista. Yhteistyö puolueen ja sen puheenjohtajiston kanssa oli saumatonta.

Eduskuntatyössä olen ollut monessa mukana ja toiminut perustuslakivaliokunnassa, työ- ja tasa-arvovaliokunnassa ja talousvaliokunnassa sekä nyt lakivaliokunnan puheenjohtajana. Olen lisäksi puhemiesneuvoston ja valtakunnanoikeuden jäsen.

Ihmisenä olen rohkea ja sisukas. Seison aina jalat tukevasti maassa, vaikka ympärillä olisi minkälainen myrsky tahansa.

Vanhemmiltani olen saanut ohjeiksi elämään, että ole oikeudenmukainen, ahkera, avulias sekä usko itseesi ja uskalla puolustaa oikeaksi kokemiasi asioita. Näillä ohjeilla olen elämääni elänyt. Perussuomalaiset edustavat minulle kaikkia näitä arvoja. Siksi puolueen riveissä on hyvä seistä.

Puolueen puheenjohtajistolta odotetaan sitkeyttä, rohkeutta ja kykyä kuulla kentän ajatuksia. En pelkää haasteita oli kyseessä poliittinen vastustaja tai kentän ongelmatilanne. Kenttää tuetaan ja ongelmat ratkaistaan puhumalla. Ongelmia tulee, jos asioista ei saa puhua – sen olemme huomanneet erilaisten puhepoliisien vallatessa yhteiskuntaa.

Haluan antaa parhaan osaamiseni, sitkeyteni ja kokemukseni puolueelle kaikissa tilanteissa – aina puheenjohtajasta jokaiseen kentän ahertajaan.

Ainoa järjen ääni ja puolue, joka edustaa perinteisiä arvoja, on Perussuomalaiset. Haluan puolustaa Suomea ja suomalaisuutta – tähtäimenä on puolueen nousu Suomen suurimmaksi puolueeksi ja pääministeripuolueeksi. Hallitukseen lähdetään kuitenkin vain, jos saamme meillä tärkeitä asioita läpi. Näistä keskeisiä ovat tiukka maahanmuuttopolitiikka, EU-kriittisyys ja ilmastorealismi sekä suomalaisten puolustaminen siten, että jokainen pärjää arjessaan.

Mielestäni meidän tulee entisestään terävöittää EU-politiikkaamme. Ensinnäkin kerromme millä konkreettisilla toimilla pysäytämme liittovaltiokehityksen välittömästi. Toiseksi tarvitsemme keinot EU-koneiston määräysvallan merkittäväksi kaventamiseksi ja Suomen itsemääräämisoikeuden palauttamiseksi.

Meidän tulee jatkossakin rohkeasti ajaa kansan oikeustajua vastaavaa rikosoikeutta. Tuomiot esimerkiksi lapsiin kohdistuvissa seksuaalirikoksissa ovat aivan liian löperöitä.

Haluan kanssanne ja tuellanne palauttaa kansallisen itsemääräämisoikeuden ja pelastaa kotimaamme Brysselin pihdeistä sekä punavihreänlegioonan käsistä!

Nähdään Seinäjoella!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini