Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

topi.anttila@eduskunta.fi

p. 050 401 8107 (Topi)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:642170 kpl

Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti

Keskiviikko 1.12.2021 klo 16:16


kuva.png

 

 

Kuvassa on perussuomalaisten vaihtoehtobudjetin kansikuva. Miksi se on Suomalaiselle parempi?

No, yksinkertaisesti siitä syystä, että perussuomalaiset haluavat rajalliset resurssit suomalaisten käyttöön, ei jaettavaksi EU:lle eikä kehitysapuun.

Kehitysapuun hukatut miljardit on otettava omaan käyttöön, jolloin voidaan parantaa suomalaisen työntekijän ostovoimaa ja elintasoa. Suomalaista teollisuutta ei saa tuhota ideologisella vihreällä siirtymällä ja koko ajan kalliimmilla ilmastotoimilla, joiden takia polttoaineiden ja energian hinnat karkaavat käsistä.

Tavoitteena on nolla turvapaikanhakijaa. Vaihtoehtobudjetissamme ehdotetaan säästöjä muun muassa maahanmuuttajien vastaanottokuluista, kehitysyhteistyöstä ja kotouttamisen kustannuksista. Pelkästään näillä säästämme yli 750 miljoonaa euroa, ja silti voimme auttaa hädänalaisia ihmisiä kriisialueiden lähettyvillä olevilla pakolaisleireillä.

Säästetyt rahat käytetään suomalaisen työn- ja pienten eläkkeiden verotuksen keventämiseen ja polttoaineveron alennukseen. Verotuksen kevennyksellä saadaan aikaiseksi positiivinen kierre: ihmisille jää enemmän rahaa käyttöön ja palveluiden kysyntä kasvaa, jolloin yritykset menestyvät ja voivat palkata uusia työntekijöitä.

Perussuomalaisille tärkeintä on tavallisen ihmisen pärjääminen. Suomi ei voi velkaantua holtittomasti toimiessaan maailman sosiaalitoimistona. Suomalaiset yritykset ja työntekijät ei saa kärsiä siitä, että moraaliposeerauksen nimissä asetetaan muita EU-maita tiukemmat ilmastotavoitteet.

Vaihtoehtobudjettimme, jossa nämä ja muut toimemme on esitelty, löydät täältä: https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/perussuomalaisten-vaihtoehtobudjetti-2022-katso-julkistus-suorana/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini