Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

topi.anttila@eduskunta.fi

p. 050 401 8107 (Topi)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:732537 kpl

Hallitus ylimielisenä opposition huolesta suomalaisten pärjäämisen suhteen - Meri: Ei oppositiolla ole vaikeaa, vaan kansalla

Perjantai 3.6.2022 klo 9:22


Julkaistu Suomen uutisissa 31.5.2022

Eduskunnassa keskusteltiin siitä, mihin hallitus laittaa tänä vuonna lisää rahaa. Perussuomalaisten kansanedustajat vaativat hallitukselta toimia suomalaisten ostovoiman parantamiseksi, kun kasvavat energiakustannukset ja ruuan hinta vievät yhä isomman osan ihmisten rahoista. Hallituspuolueiden edustajien suhtautuminen oli totutun ylimielinen.

- Sieltä hallituspuolueiden edustajat totesivat, että opposition elämä on vaikeaa. Kyllä minä sanoisin, että pääasiassa ihmisten elämä on vaikeaa. Vaikka myönnettäköön, että kyllä hetkittäin teidän arvovalintojen ja päätöksien kanssa on hankala elää myös täällä oppositiossa, perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Leena Meri totesi eduskunnassa ja jatkoi:

- Älkää viitsikö olla ylimielisiä. Suomalaisten puolesta ja suomalaisten ongelmista me täällä puhumme. Ministeri Saarikko ei vastannut puheenjohtaja Purran eikä edustaja Tavion kysymyksiin siitä, miten te aiotte auttaa tavan ihmisiä bensa-, sähkö- ja ruokalaskujen kanssa. Se, että te neuvotte kiristämään vyötä, ei auta, kun ei ole enää, mistä kiristää.

Keskituloistenkin pärjääminen on koetuksella

Meri kertoi saavansa kansalaisilta koko ajan enemmän viestejä, joiden mukaan keskituloistenkin palkansaajien pärjääminen on koetuksella.

- Ihmiset miettivät, onko kohta enää varaa tai kannattavaa käydä töissä. Perussuomalaiset haluaa tukea ihmisten ostovoimaa ja auttaa suomalaisia arjessaan. Olisin toivonut ratkaisuja näiden ongelmien korjaamiseksi, mutta sellaisia ei hallitus pysty tarjoamaan eikä ministeri Saarikko vastauksessaan luvannut.


Kommentit

3.6.2022 11:30  Joku Toinen

Kuvaa hyvin minkälaisia ovat keskustan ja vasemmiston edustajat. Selkokielellä .


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini