Turvallinen Suomi

Maanantai 20.3.2023 klo 17.43


Me perussuomalaiset haluamme, että Suomi on turvallinen maa, jossa voi tehdä työtä, yrittää ja elää muutenkin hyvää elämää. Meidän pitää huolehtia siitä, että suomalainen tulee omassa maassaan ensin. Valtio velkaantuu, eikä rahan viskomiseen pitkin maailmaa ole enää varaa.

Perussuomalaiset haluaa laittaa Suomen talouden vihdoinkin kuntoon. Me leikkaisimme toissijaisista menoista ja laittaisimme asiat tärkeysjärjestykseen. Leikkauskohteita ovat ne menot, joista tutkimusten mukaan suomalaiset ovat valmiita laajasti leikkaamaan, muun muassa haitallisen maahanmuuton aiheuttamat kasvavat terveys- ja sosiaalimenot (mikä edellyttää maahanmuuttopolitiikan täysremonttia), kehitysyhteistyörahat, EU:n yhteisistä velka- ja tukipaketeista kieltäytyminen, puoluetuet, poliittisten avustajakaartien karsiminen ja YLE-vero. Me emme lähde veronkorotusten tielle, vaan panostamme suomalaisten arkeen ja toimeentuloon. Me ajamme suomalaisten veronmaksajien etua emmekä sitä häpeile.

Vanhat puolueet liputtavat työperäisen maahanmuuton edistämisen puolesta. He eivät kuitenkaan tunnu välittävän siitä tosiasiasta, että nykyinen Euroopan ulkopuolelta tuleva ja sosiaaliturvaan perustuva maahanmuutto tulee veronmaksajille erittäin kalliiksi. Pienipalkkaiset, matalapalkka-aloille työllistyvät maahanmuuttajat tarvitsevat tulonsiirtoja tullakseen toimeen. Tulonsiirtojen lisäksi menoja aiheutuu niin kotouttamispalveluista kuin myös lisääntyvistä sote-menoista. Tällaista maahanmuuttoa halutaan näiden puolueiden toimesta lisätä kymmenillä tai jopa sadoilla tuhansilla ihmisillä, hintalapusta välittämättä.

Perussuomalaiset toivottaa tervetulleeksi sellaiset maahanmuuttajat, jotka tekevät korkeaa osaamista vaativaa työtä, tulevat palkallaan toimeen ja sopeutuvat Suomeen. Työvoimapulan ratkaisemiseksi ja valtion menojen hillitsemiseksi tulee kuitenkin panostaa nykyisten työttömien työllistämiseen. Tammikuun lopussa Suomessa oli lähes 260 000 työtöntä työnhakijaa (joista vieraskielisiä 47 558) ja heidän lisäkseen työvoiman ulkopuolella on vielä noin 93 000 ihmistä. Suomessa on myös noin 200 000 osa-aikatyötä tekevää ihmistä, jotka haluaisivat lisää työtunteja. Aloitetaan siis työvoimapulan ratkaiseminen näiden ihmisten työllistämisellä.

Katujen turvallisuus on romahtanut huolestuttavalla tavalla. Tästä kehityksestä olemme varoitelleet jo pitkään. Nyt viimeistään on herättävä ja reagoitava kovin ottein jengiytymiseen ja muihin hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. Tällä hetkellä Suomessa on poliisin arvion mukaan kymmenisen katujengiä, ja lähes kaikki jengiläiset ovat täysi-ikäisiä ja joko ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia. Jengiläiset ihannoivat väkivaltaa ja rikollista elämäntapaa. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson kertoi äskettäisellä Suomen vierailullaan Ruotsissa tehdyistä virheistä ja siitä, miten Suomi voi välttää niiden toistamisen. Meidän tulee ottaa oppia länsinaapurin virheistä, joiden seurauksena jengiväkivalta on maassa arkipäivää.

Ongelmiin tulee reagoida tiukasti kiristämällä maahanmuutto- ja kriminaalipolitiikkaa perussuomalaisten esittämällä tavalla. Henkeen ja terveyteen kohdistuvien rikosten rangaistuksia pitää kiristää. Rangaistusten järjettömät paljousalennukset pitää poistaa. Vakavia rikoksia tekevät ulkomaalaiset pitää karkottaa ja määrätä heille pysyvä maahantulokielto. Lopetetaan nykyinen löperö maahanmuuttopolitiikka, jossa tulijoilla ei ole riittäviä velvoitteita tehdä töitä ja elää maassa maan tavalla. On hyvä huomata, että muiden Pohjoismaiden maahanmuuttopolitiikka on huomattavasti tiukempaa kuin Suomen, ja tähän on viimein herättävä. Perussuomalaiset haluaa korjata Suomen suunnan, ennen kuin pyssyt paukkuu täälläkin päivittäin, kuten Ruotsissa jo tapahtuu.

Mikäli haluat muutosta ja pelastaa Suomen, niin muista äänestää perussuomalaisia.


Kommentit

24.3.2023 1.53  Ll.Meri

Hieno ja asiallinen teksti sinulla. Ei tullut heitettyä hukkaan sitä omaa ääntäni. Jaksamista kolmannelle kaudelle, toivonmukaan kollegasi myös pärjäävät

24.3.2023 5.13  perälä matti

Asiallista ja samanhenkistä tekstiä Sinulta. Ei tainnut mennä hukkaan annettu ääni. Jaksamista kolmannelle kaudelle ja puoluekavereidelle myös


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini