Samurait ja samurittaret - PS puheenjohtajakisa

Tiistai 18.4.2017 klo 11.15 - Tiedote 18.4.2017, julkiasuvapaa


Puheenjohtaja Soini pohdiskeli 9.4. Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa tulostamme. Hän totesi, että hän mittavan työn tehneenä puolueen vahvana samuraina vetäytyy puheenjohtajan tehtävästä on uusi aika alkamassa - uudet samurait ja samurittaret tulevat.

Ilmoittauduin ensimmäisenä puolueen puheenjohtajaehdokkaaksi sunnuntaina 6.3.2017. Seuraavana päivänä 7.3. puoluetoimiston tiedostustilaisuudessa Sampo Terho antoi oman ilmoituksensa ehdokkaaksi ja joitain omia linjauksiaan.

Ymmärrän, että tilaisuus puoluetoimistolla oli sovittu etukäteen ja minun kutsumiseni myös toisena ehdokkaana oli ehkä kömmähdys,  sillä ilmoitukseni tuli monille yllätyksenä. En ollut asiasta etukäteen laajasti kertonut,  vaan päätökseni oli oma. Toki minulla oli useita ihmisiä jotka olivat minun ehdokkuuttani toivoneet.

Olemme keskustelleet puoluetoimiston kanssa puheenjohtajakiertueesta siten, että siihen osallistuisivat ainakin Sampo Terho, Jussi Halla-aho, minä ja Veera Ruoho.

Nyt kuulin,  että aikatauluja kiertueelle etsitään ainakin Sampo Terhon ja Jussi Halla-ahon kohdalla ja kalentereita sovitellaan yhteen. Itse en ole saanut yhtään kyselyä omista aikatauluistani.

Media on hyvin sivuuttanut uutisoinnista muut ehdokkaat paitsi ennakkosuosikit eli Sampo Terhon ja Jussi Halla-ahon. 

Itse olen toivonut tasapuolista ja hyvää kampanjaa, jossa ehdokkaat saavat esitellä tulevaisuuden näkymiä sekä sitä, miten he puoluetta johtaisivat. Tämä on aika vaikeaa jos ei edes kiertueen suunnittelussa oteta huomioon meidän samurittareiden, eli minun ja Veera Ruohon aikatauluja.

Hyvä puheenjohtaja uskaltaa kisata kaikkien kanssa eikä pelkää haastajia. Ei ole edes Sampo Terhon eikä Jussi Halla-ahon etujen mukaista että kampanja alkaa näyttää etukäteen sovitulta. 

Toivon että kampanjointi jatkuu tasapuolisena kaikille ehdokkaille - ainakin puolueen sisällä.

Lisäys klo 17.55. Viestiä on tullut että kaikki huomioidaan. Mainiota. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin 👍


Leena Meri
Kansanedustaja, varatuomari
Perussuomalaisen eduskunta ryhmän 2. varapuheenjohtaja

Avainsanat: Perussuomalaiset, puheenjohtaja, puolue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini