Eduskuntaryhmälle vetäjä haussa

Sunnuntai 30.4.2017 klo 20.41 - Perussuomalaiset, puheenjohtaja, Leena Meri


Sampo Terho on edustanut eduskuntaryhmäämme eduskunnassa varsin mallikkaasti. Se ei ole aina ollut suinkaan helppo homma. Sampo siirtyy pian ministerin tehtäviin, joten ryhmä tarvitsee uuden ryhmänvetäjän. Onnittelut Sampolle ministerin paikasta ja kiitos työstä ryhmän eteen.

Olen nyt ryhmän 2. varapuheenjohtaja ja haen paikkaa ryhmän puheenjohtajaksi. Eduskuntaryhmän kansanedustajat ja ministerit päättävät lähiaikoina ryhmäkokouksessa kuka saa ryhmää edustaa.

Ryhmän puheenjohtajana ajaisin puolueemme ja ryhmämme etua, kuten tähänkin asti.

Asiakysymyksissä muiden puolueiden kanssa kompromisseja on pakko neuvotteluissa tehdä, mutta pitää huolehtia, että eduskuntaryhmän ääntä kuullaan isoissa asioissa. Täytyy osata ja uskaltaa neuvotella sekä pitää huolta, että kompromississa on oma puolue etusijalla, ei muut vaikuttimet. Tuloksen pitää olla tasapainoinen.

Muiden puolueiden ei saa antaa jyrätä. Se on edellytys, että myös ryhmä sitoutuu vaikeisiinkin päätöksiin. Itse olen sitä mieltä että ryhmä pitää pyrkiä pitämään yhtenäisenä ja hyvä henki päällä. Jos ihmisille tulee tunne, ettei heitä kuulla ja arvosteta, eivät he ole sitoutuneita työhönsä ja turhautuneisuus nousee. Silloin pienistäkin asioista nousee elämää suurempi kysymys.

Olen rohkea enkä pelkää titteleitä enkä kumartele kenenkään kuluttamia vuosia eduskunnassa. Meidän ajatukset eivät ole sen huonompia ja muiden puolueiden väheksymiselle tai pään sekoittamiselle ei saa antaa sellaista tilaa, että alkaa väheksymään itseään.

Olen ollut vuosia esimiehenä ja muutosjohtajana, joten kokemusta on ihmisten ja asioiden johtamisessa monessa myllerryksessä.

Politiikassa yritetään vaikuttaa monella tapaa ja itsetunto pitää olla kohdallaan, mutta ylimieliseksi ei saa ruveta. Kirkkaana mielessä  pitää olla puolueen tavoitteet, kannattajat sekä kenttä - sillä sitä varten edustajia olemme.

Ilman heitä ei ole meitä, eli yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta Leijonansydämellä!

-Leena-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini