Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

jessica.vahtera@eduskunta.fi

p. 050 476 9019 (Jessica)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:454222 kpl

Perussuomalaisten puoluekokous Tampereella

Sunnuntai 16.6.2019 klo 21:08


Puoluekokous on Tampereella 29.6.-30.6.

Olen ehdolla puolueen 1. varapuheehjohtajaksi, Ohessa ajatuksiani:

Olen ihminen, joka kantaa vastuun myös tiukan paikan tullessa. Sanon asiat suoraan, mutta rakentavasti enkä pelkää ottaa puheeksi vaikeitakaan aiheita.

Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja kova tekemään töitä. Puolueeseen liityin vuonna 2012, jonka jälkeen olen toiminut valtuutettuna ja kaupunginhallituksen varauheenjohtajana vuodesta 2013 lähtien. Lisäksi olen toiminut eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana. Olen työskennellyt nuoresta saakka sekä yksityisellä että julkisella puolella ja toiminut yksityisyrittäjänä.

Puolue kasvaa ja tarvitsee johtoon jatkossakin kokemusta ja rohkeutta, joita minulla on. Johdon tulee olla helposti lähestyttävä kentälle ja kuunnella ihmisiä herkällä korvalla, koska heitähän johto edustaa. Ongelmatilanteissa pää tule pitää kylmänä ja toimia viisaasti ja harkitusti. Sisäiset asiat tulee selvittää yhdessä saman pöydän ääressä. Perussuomalainen joukkue toimii parhaiten, kun vedämme yhtä köyttä. Haluan antaa kokemukseni ja osaamiseni puolueen tulevaisuuden rakentamiseksi.

Kokemukseni on kertynyt vuosien varrella mm. lakimiesuralla, kaupunginvaltuustossa ja kansanedustajana sekä eduskuntaryhmän puheenjohtajana vuoden 2017 kesän jälkimainingeissa, jossa otettiin mittaa siitä, kuka seisoi riveissä ja kuka ei. Tärkein kokemukseni on kuitenkin kertynyt keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa – heillehän me politiikkaa tehdään.

Lakimiestyössäni olen toiminut vuosia johtotehtävissä ja kouluttautunut myös henkilöstöjohtamiseen – olen siis monessa liemessä keitetty.

On tärkeää, että ihmisiä kuullaan, teemme oikeudenmukaista politiikkaa ja puolustamme Suomea ja suomalaisuutta. Olemme oikeudenmukainen ja kaikkien suomalaisten puolue. Ketään ei jätetä yksin – huolehdimme niin vanhuksista kuin lapsistakin. Uusia yrityksiä ja työpaikkoja tulee luoda, kansallinen omaisuus on säilytettävä omissa käsissä ja yhteiset varat on jaettava oikeudenmukaisesti suomalaisten hyväksi. Tulevaisuuden Suomen tulee olla itsenäinen ja omavarainen, jossa päätökset tekee oma kansa.

Haen 1. varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtaja, etenkin ensimmäinen, on tärkeä tuki puheenjohtajalle, sillä hän edustaa puoluetta ja sen linjauksia puheenjohtajan rinnalla. Eduskuntaryhmän puheenjohtajana olin puoluehallituksen jäsen ja mukana puolueen ohjelmien sekä eduskuntaryhmän vaihtoehtobudjettien laatimisessa. Puoluejohdossa työskentely on minulle siis tuttua työtä. Haluan jatkossakin antaa panokseni puolueelle ja kentälle niin kuntapolitiikassa, eduskunnassa kuin puolueenkin johdossa.

Näkdään pian Tampereella ja pidetään hyvähenkinen kokous!

-Leena-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini