Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

jessica.vahtera@eduskunta.fi

p. 050 476 9019 (Jessica)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:415185 kpl

Suomen hyssyttelyministerit

Perjantai 23.8.2019 klo 11:49


Professori Teuvo Teivainen uskalsi sanoa (Yle uutiset 22.8), että kun Brasilia raiskaa metsiään ja samalla maailman keuhkoja tehomaataloudella, niin Suomen hallitus hyssyttelee ja vetäytyy. Uutisointi koski sademetsien paloa ja sitä miten metsiä tuhotaan Brasiliassa maatalouden tieltä.

Halpaa lihaa tuodaan Eurooppaan ja kotimainen maatalous Suomessa kärsii. Samalla tämä hallitus kurittaa suomalaista veronmaksajaa polttoainekorotuksilla ja muulla suomalaisen kurituksella,  joilla se uskoo maailman pelastuvan. Tämäkö on se kunnianhimoinen Suomen linja EU-puheenjohtajana ympäristöasioissa, joista hallitus jaksaa rummuttaa? Hyssytellään kansainvälisissä pöydissä muiden tekemisiä ja kuritetaan suomalaisia.

Perussuomalaiset ovat vaatineet jo pitkään, että toimenpiteet pitää rohkeasti kohdistaa saastuttajiin ja todellisiin vaikutuksiin ja pelastaa suomalainen teollisuus, maatalous ja pitää Suomi asuinkelpoisena. Olemme aidosti vastuullinen ja maalaisjärkeä käyttävä puolue tässäkin.

Mutta kun tämä hallitus ei uskalla puuttua todellisiin ongelmiin, vaan kuten kehitysyhteistyö - ja ulkomaankauppaministeri Skinnari (SDP) lähetyksessä sanoi, että ”Suomi seuraa tilannetta”. No. Onpa tehokasta toimintaa EU-puheenjohtajamaalta. Mihin tarvitaan hallituksen hyssyttelyministereitä?  Miksei vaadita Brasilialta toimia ja Euroopan tasoista kauppasaartoa brasilialaiselle lihalle, jos ei homma pelitä.  Suomalaisen kimppuun kyllä uskalletaan käydä, vaikka mitään syytä ei edes ole.

Tällainen hallitus meillä. Vetää aika vakavaksi, kun itse haluasi ajaa kansainvälisissä pöydissä tiukkaa linjaa näille saastuttajamaille ja antaa samalla suomalaiselle maanviljelijälle tukea ja lisää mahdollisuuksia puhtaan ruuan tuotantoon, ja ihmisille luvan elää tavallista arkista elämää ilman jatkuvaa syyllistämistä.

Koska se menee hallitukselle perille, että kohdistetaan toimenpiteet sinne missä niillä on merkittäviä globaaleja vaikutuksia suomalaisen kurittamisen sijaan?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini