Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä

leena.meri@eduskunta.fi

p. 09-432 3165 (Leena)

Avustaja:

topi.anttila@eduskunta.fi

p. 050 401 8107 (Topi)

twiittaa: @leena_meri

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:676692 kpl

Natosta ja Suomen turvallisuudesta

Torstai 3.3.2022 klo 12:51


Sosiaalisessa mediassa ja ihmisten kesken keskustelu käy osin kiivaana. Natoon vai ei ? Vai jotain muuta? Kierrokset käy joissain keskusteluissa ihan älyttömällä tasolla. Ollaan lähes ilmiriidoissa.
Asiassa on monta puolta punnittavana ja se vaatii huolellista arvioita eikä sellaisia päätöksiä tehdä yhdessä viikossa eikä varsinkaan paniikin vallassa ja kamalassa kiireessä.
Tärkeintä minulle on saada tietoa ja arvioita miten Suomi voidaan pitää mahdollisimman turvallisena ja pois sodista. Onnistuuko se millään päätöksellä - siitä ei voida koskaan saada täydellistä varmuutta. Se on pakko tunnustaa.
Tähän kysymykseen ei ole siis olemassa lopullista oikeaa vastausta, sillä se edellyttäisi, että olisi kristallipallo, josta voisi katsoa mitä tämän päivän päätökset vaikuttavat tulevaisuuteen. Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisen johdon ja erityisesti tasavallan presidentin osaaminen ja arviot asiassa ovat ensiarvoisen oleellisia.
Mediat kyselee kiihtyvällä vauhdilla kansanedustajilta mennäänkö Natoon vai ei? En ole vastannut näihin kyselyihin, koska tilannetta arvioidaan ensin ja päätösten aika on vasta sen jälkeen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini