Ajatuksia PS puheenjohtajakisasta

Lauantai 25.3.2017 klo 7.13


Näin kuntavaalien alla Perussuomalaiset kiinnostavat ja moni kertoo tapaamisissa, että ajamme arvoja, joita kukaan muu ei aja sekä uskallamme puolustaa suomalaisuutta vaikka se ei ole ns. virallisen totuuden mukaan muodissa.

Lisäksi minulta on kysytty, että miksi olet puheenjohtajakisassa edes mukana, koska sehän on Terhon ja Halla-ahon kaksintaistelu?

Ok. Näin voi ollakin, mutta pitäisikö esimerkiksi hiihtokisoissa lähtöviivalla kaikkien muiden paitsi kolmen ennakkosuosikin luopua kisasta ja todeta, että ihan turha lähteä matkalle, kun palkinnot on jo jaettu. Tulisiko kellekään edes mieleen kysyä muilta kuin ennakkosuosikeilta, että miksi sinä edes vaivaudut hiihtämään? Luovu nyt suosiolla ja anna voittajien hiihtää rauhassa.

En ole pelkuri enkä heikkoitsetuntoinen ihminen. Se sija tulee mikä tulee. Parhaani teen ja kierrän kenttää sekä tuon ajatukseni siitä millainen johtaja olisin. Uusi johtaja valitaan kesäkuussa ja kuka tahansa se on, seison hänen joukoissaan. '

Porukat päättää ja se on siinä !

Leena_24_9_ilmapallo.jpg

Avainsanat: Leena Meri, perussuomalaiset, puheenjohtaja,


Kommentit

25.3.2017 18.36  Pasi Mäenranta

Hyvä kirjoitus, juuri näin se menee että kesäkuussa asia selviää ja kisa käydään kaikkien ehdokkaiden kesken. Nyt kun on monta ehdokasta, se antaa äänestäjille liikkumavaraa ja ehkä se lopullinen arvio omasta ehdokkaasta selviää vasta paikan päällä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini