Ministeri Lindström ajaa eri asioita ministerinä kuin mitä oli aiemmin luvannut

Perjantai 20.4.2018 - Leena Meri


Eilen hallituksen kyselytunnilla käytiin kiivasta keskustelua hallituksen ehdotuksista työsuhdeturvan heikentämisistä. Erityisesti alle 30-vuotiaiden määräaikaisuus ilman perusteluja sai oppositiolta kiivasta kritiikkiä.

Keskusteluissa työministeri Jari Lindström (sin.) myös hiukan raotti omaa arvopohjaansa. Lindström totesi, että alle 30-vuotiaana hän olisi haukkunut tällaiset hallituksen esitykset pystyyn.

Vielä erikoisempi oli ministerin lausunto, että opposition ehdotukset nuorten työllisyyden parantamisesta ovat ihan hyviä, mutta hallituksessa teen toisin.

- ”Teimme itsekin vastaavia ehdotuksia, kun olimme viime vaalikaudella oppositiossa, mutta nyt hallitus on tehnyt tällaiset päätökset”, ministeri totesi.

Minusta nämä puheet ovat hyvin kummallisia. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa, että koska asia ei enää koske työministeriä itseään, niin sama se mitä nuoret ajattelevat.

Tuo toteamus, että opposition ehdotukset ovat hyviä, mutta ministerinä hän päättää toisin, tarkoittaa, että hän ei siis puhunut totta ennen vaaleja siitä, mitä asioita hän ajaa. Kun hän pääsi päättämään asioista, niin takki kääntyi Kokoomuksen siniseen, voi voi.

Hyvä silti, että ministeri myönsi sanoneensa aiemmin asioita, joita ei ole edes ajatellut ajaa.

Rehellisyys alkoi edes nyt. Vahinko vain, että äänestäjä ei voi enää perua ääntään, jonka antoi eduskuntavaaleissa Lindströmille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini