Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perussuomalaiset, Leena Meri, eduskuntavaalit2023, Espoo, Hyvinkää ja Mäntsälä

Suomalainen ensin - myös aluevaaleissa

Perjantai 5.11.2021 klo 7.46

Noin kolmen kuukauden kuluttua, eli 23.1.2022, on aluevaalit. Tulevat uudet  valtuutetut päättävät monista arjen asioista, kun sote-palvelut ja palo- ja pelastustoimi siirtyvät kokonaisuudessaan hyvinvointialueiden vastuulle 1.1.2023.

Kyse on keskeisistä peruspalveluista ja kyseessä on mittava hallinnon uudistus, jonka lopullisia vaikutuksia ei tiedä kukaan.  Lopputulos riippuu pitkälti siitä, miten palvelut alueilla järjestetään ja miten alue käyttää sille valtion varoista osoitetut rahat, eli valittavien päättäjien panos ja arvomaailma näissä päätöksissä on merkittävä.

Marinin hallitus väittää, että uudistuksen myötä palvelut parantuvat. Käykö automaattisesti näin ja panostetaanko rahat palveluiden parantamiseen?

Perussuomalaiset haluaa varmistaa, ettei sote-uudistuksesta saa tulla uutta byrokratiakoneistoa, jossa varat kuluvat lähinnä hallintoon ja kavereille järjestettäviin virkoihin.

Lisäksi Perussuomalaiset haluaa turvata suomalaisten lähipalvelut ympäri maata – ihmisten on päästävä hoitoon, ambulanssin tultava ajoissa, neuvolaan pitää päästä ja vanhuspalveluiden pyörittävä.  Kyseeseen ei tule palvelu, jota joutuu odottamaan viikkokausia tai matkustamaan satojen kilometrien päähän saati tilanne, jossa palvelua saa vain auttavasti suomea puhuvan henkilökunnan toimesta.

Sote-palvelut ovat pääasiassa lakisääteisiä ja välttämättömiä palveluita. Ihmisten on päästävä hoitoon ja saatava palveluita. Nämä ovat perusoikeuksia ja palvelut on kaikissa tilanteissa turvattava.

Jos hallituksen kaavailema maakuntavero tulee, pelkona on, että kokonaisveroaste nousee. Jos näin käy, ihmisten ostovoima heikkenee entisestään, joka luo lisää pahoinvointia ja tätä myötä lisääntynyttä tarvetta sosiaali- ja terveyspalveluille ja edelleen uusia kustannuksia. Ostovoimalla on merkitystä jokaisen arkeen, sillä ihmisten ei pidä joutua valitsemaan ruuan ja lääkkeiden ostamisen välillä . Valitettavasti tämä on arkipäivää liian monelle.

Julkisessa keskustelussa usein väitetään, ettei Suomella ole varaa, esimerkiksi veronalennuksiin, hoitajien palkankorotuksiin ja moneen muuhun, jolla parannettaisiin vanhusten hoitoa ja perheiden palveluita.

Perussuomalaisten näkemyksen mukaan varaa olisi, jos haluttaisiin laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Marinin punavihreän hallituksen ideologiassa Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, kaikkien auttaja ja maa, joka ratkaisee koko maailman ilmastokysymykset sekä toimii EU:n ikuisena nettomaksajana. Edellä mainitun sijasta Suomessa tulee keskittyä arjen realiteetteihin ja muistaa, että julkisen vallan ensisijaisena tehtävänä on huolehtia suomalaisten palveluista ja arjen sujumisesta.

Jokaisen tulee lähteä äänestämään tammikuun aluevaaleissa, sillä kyse on Sinun palveluistasi ja verovaroistasi. Valitse suomalainen ensin!

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Aluevaalit, hyvinvointialueet, sote-palvelut.

Anna äänesi kuulua

Sunnuntai 9.4.2017 klo 7.25

Anna äänesi kuulua ja pidä itsestäsi tänään meteliä - mene siis äänestämään!

Itse annan ääneni isänmaalliselle Perussuomalaiselle puolueelle.

Jytkytysta_leena.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kuntavaalit, perussuomalaiset, Hyvinkää, äänioikeus

Varjovaalit tulos Hyvinkäällä

Maanantai 15.10.2012 klo 18.11 - Leena Meri

Mainio tulos Hyvinkäällä Perussuomalaisilla. Kiitos kaikille minua äänestäneille - ja muistakaahan lähteä vaalipäivänä myös vaaliuurnille!

http://www.vaaliehdokkaat.fi/aanestystulokset.php?kunta=100023

1 kommentti . Avainsanat: vaalit, ehdokkaat, varjovaalit, perussuomalaiset,